LYS BRØDBLANDING

Lys Brødblanding

- Original Italiensk brødblanding - Tilsæt kun vand, gær, olie og lidt salt!

 

Basisblanding – uden hvedestivelse. En rigtig god all-round melblanding, der også kan anvendes til ex: pandekagedej, vælling, sovs, jævning, tærtedej, panering, pizza m.m. Melblandingen bruges også med fordel som erstatning for almindeligt hvedemel - opskrifterne skal dog tilpasses.

 

Fri for kunstige tilsætningsstoffer, smagsstoffer og farvestoffer.

 

Produktet er udviklet og produceret for at tilfredsstille glutenintolerante og øvrige forbrugere, der blot ønsker at undgå gluten i madvarer. Der er endvidere taget hensyn til at undgå unødvendige kunstige tilsætningsstoffer, smagsstoffer og farvestoffer.

 

Bagning i ovn

Det skal du bruge:

1 pakke brødblanding

320 ml lunkent vand

25 g frisk gær eller 8 g tørgær

45 g olivenolie

3 g salt

 

Såfremt du bruger frisk gær, skal gæren røres ud i det lunkne vand. Hvis du bruger tørgær, lad da gæren stå i det lunkne vand i 10 minutter.

Brødblandingen hældes i en skål og der tilsættes olie og vand lidt efter lidt, ælt og tilsæt væsken indtil du får en blød og glat dej.

Form herefter nogle små brød og snit disse let med en kniv.

Hævning: Sæt brødene til hævning et lunt sted i ca 1 time.

Bagning: For at få en gylden skorpe pensles brødene med olivenolie, før du sætter dem ovnen. Bag dem i en forvarm ovn ved 200 °C i ca 30 minutter eller til de får en gylden brun farve.

 

Bagning med bagemaskine

Du skal bruge:

350 g brød blanding

300 ml lunkent vand

15 g frisk gær eller 10 g tørgær

25 g olivenolie

3 g salt

 

Såfremt du bruger frisk gær, skal gæren røres ud i det lunkne vand. Hvis du bruger tørgær,

lad da gæren stå i det lunkne vand i 10 minutter.

Kom brødblandingen i maskinen, tilsæt, olie, vand med gær og salt.

BAGNING

Tænd for maskinen og vælge et 3 timers program eller længere. Efter bagning, vent til

brødet er kølet, før du tager du ud af maskinen

 

Tips.:

Dejen kan også bruges til brødstænger, pynt dem gerne med sesamfrø eller rosmarin.

 

 

Ordrupvej 101

DK 2920 Charlottenlund

DENMARK

Tlf: (+45) 32 13 99 00

Fax.: (+45) 69 10 24 32

Fakta:

Vitafood ApS

mail@vitafood.dk

Cvr.: 32 27 95 03

P-nr: 1015365664

Bank: Nordea Bank Hellerup

Reg: 0111

Konto: 6279982566

SWIFT: NDEADKKK

IBAN: DK4720006279982566

Lyst brød i Italiensk verdensklasse