PIZZAMEL

Pizzamel - glutenfri

- Original Italiensk pizzamel

 

Tilsæt kun vand, gær, olie og lidt salt!

 

Fri for kunstige tilsætningsstoffer, smagsstoffer og farvestoffer.

 

Produktet er udviklet og produceret for at tilfredsstille glutenintolerante og øvrige forbrugere, der blot ønsker at undgå gluten i madvarer. Der er endvidere taget hensyn til at undgå

unødvendige kunstige tilsætningsstoffer, smagsstoffer og farvestoffer.

 

Tilberedning

Det skal du bruge til dejen:

• 1 pakke pizzamel

• 260 ml vand

• 25 g frisk gær eller 10 g tørgær

• 25 g olivenolie

• 3 g salt (efter behag)

 

Topping:

• 200 g tomatsauce

• 250 g revet mozzarella ost

• Oregano

 

Sådan gør du:

Såfremt du bruger frisk gær, skal gæren røres ud i det lunkne vand. Hvis du bruger tørgær, lad da gæren stå i det lunkne vand i 10 minutter.

Hæld pizzamelet i en skål og tilsæt olie og vand lidt efter lidt mens du ælter. Bliv ved indtil du opnår en blød og glat dej.

Fordel dejen på en smurt bageplade (brug evt. bagepapir) og sæt den til hævning et lunt sted i ca 1 time.

Smør med tomatsauce og bag pizzabunden i en 170 grader varm ovnen i 20 minutter.

 

Tilsæt herefter mozzarellaost og din egen favorit topping og bag igen i ca 20 minutter eller til pizzaskorpen er gylden og osten er smeltet.

1 pakke giver 4 pizza'er.

 

Tips.: Du kan også tilberede små minipizza'er, focacciaer garneret med løg, oliven og rosmarin…

Kan også anvendes til meget mere end pizza. Prøv at bage ciabatta, focaccia, pølsebrød, brødstænger…..

 

Ordrupvej 101

DK 2920 Charlottenlund

DENMARK

Tlf: (+45) 32 13 99 00

Fax.: (+45) 69 10 24 32

Fakta:

Vitafood ApS

mail@vitafood.dk

Cvr.: 32 27 95 03

P-nr: 1015365664

Bank: Nordea Bank Hellerup

Reg: 0111

Konto: 6279982566

SWIFT: NDEADKKK

IBAN: DK4720006279982566

Pizza Italiana - senza glutine